OUR TEAM

Gentian Guni

President

Denis Dyrmishi

Sekretar i Pergjithshem

Artur Guni

Koordinator

Elkierd Deliu

Koordinator per sporte te tjera

Julian Hoxhaj

Koordinator i aktiviteteve turistike

Petrit Hodaj

Koordinator Disiplinor

Ledia Ceka

Koordinator per zhvillim

Mimoza Sejdini

Kryetar i komitetit keshillimor

ABOUT

Biography

Shoqata AST Elbasani eshte krijuar me Vendim Rregjistrimin si person Juridik nr 2540 akti., Tirane 21/04/2009. Shoqata e Alpinizmit ,Skive & Turizmit Malor “Elbasani” eshte trashegimtare e Ekipit te Alpinizmit te K.S Elbasani (dikur Labinoti) , ajo aderon ne Federaten e Alpinizmit Shqiptar ,qysh ne krijimin e saj deri ne vitet 90 . Ne vitin 1998 pas riorganizimit te FSHALT ,ekipi ringrihet perseri nga M.S Artur Guni i cili vazhdon ta drejtoje kete ekip nga 1998 e ne vazhdim ! Sot prane Shoqates se Alpinizmit aderojne aktivisht M.S Pellumb Bici , M.S Rrapush Kabashi , M.S Bardhul Subashi , M.S Petrit Hodaj , M.S Seid Gajda , M.S Valter Hoxha ,te cilet ruajne nje rol te madh ne rritjen cilesore te sportisteve por dhe te Aktiviteteve qe organizon Shoqata. Ekipi I Alpinizmit gjate ketyre viteve ka marre pjese ne te gjitha Aktivitet Kombetare dhe Nderkombetare te organizuara nga Federata e Alpinizmit Shqiptar. Gjithashtu ne vazhden e eksperiences se trasheguar nga brezat e mepareshme jane organizuar aktivitete Lokale ne Treven e Elbasanit . Alpinistet Elbasanas kane pushtuar te gjitha majat kryesore ne Alpet e Shqiperise por dhe Majat me te rendesishme ne te gjithe Shqiperine . Ekipi i Alpinizmit ka marre pjese ne Aktivitete Alpinistike Nderkombetare ,ne Turqi ,Kosove,Maqedoni,Greqi,Bullgari,Mali i zi , Itali etj. AST Elbasani, ndermjet shume aktiviteteve nderkombetare ,ka kryer ngjitjen ne Majen me te larte te Turqise Ararat 5137 m ne Korrik 2014 ,si dhe ne Majen me te Larte te Ballkanit, Musalla ,Bullgari Ne treven e Elbasanit ,ne kemi kryer dhe vazhdojme te kryejme eksplorimin dhe rieksplorim si dhe evidentimin e pothuaj te gjitha resurseve Natyrore,Kulturore, por dhe nje pjese te mire te vendeve Historike dhe Arkeologjike me synimin per te terhequr gjithmone e me shume Sportiste por dhe vizitore me qellime turistike. Sot ne shoqaten e AST Elbasani jane krijuar dy ekipe te reja ne dy disiplina sportive : Ekipi I Skijimit dhe ai i Bicikletave te Malit.

Personal Info

  • +355 694799855
  • Pallati I Sportit, Elbasan

Information Office Elbasan

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Mauris consequat non ex quis consectetur. Aliquam iaculis dolor erat, ut ornare dui vulputate nec. Cras a sem mattis, tincidunt urna nec, iaculis nisl. Nam congue ultricies dui.Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Mauris consequat non ex quis consectetur. Aliquam iaculis dolor erat, ut ornare dui vulputate nec. Cras a sem mattis, tincidunt urna nec, iaculis nisl. Nam congue ultricies dui.

JACK GREEN

Web Developer
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Mauris consequat non ex quis consectetur. Aliquam iaculis dolor erat, ut ornare dui vulputate nec. Cras a sem mattis, tincidunt urna nec, iaculis nisl. Nam congue ultricies dui.Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Mauris consequat non ex quis consectetur. Aliquam iaculis dolor erat, ut ornare dui vulputate nec. Cras a sem mattis, tincidunt urna nec, iaculis nisl. Nam congue ultricies dui.

ANNA CASS

Conference
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Mauris consequat non ex quis consectetur. Aliquam iaculis dolor erat, ut ornare dui vulputate nec. Cras a sem mattis, tincidunt urna nec, iaculis nisl. Nam congue ultricies dui.Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Mauris consequat non ex quis consectetur. Aliquam iaculis dolor erat, ut ornare dui vulputate nec. Cras a sem mattis, tincidunt urna nec, iaculis nisl. Nam congue ultricies dui.

JEREMY THOMAS

CEO Conference

EVENTS